Despre noi

Incepanad cu luna decembrie 2020, Infoshare a obtinut 2 certificari: 

Certificarea ISO 9001:2015 – Sisteme de management al calităţii | Managementul calității >> Iso 9001

Certificarea ISO27001:2018 – Sistemul de management al Securităţii informaţiei | Securitatea informatiei >> Iso27001-Infoshare

Povestea noastră

În 2002 începea aventua noastră în antreprenoriatul online, odată cu primele situri web dezvoltate pentru clienții noștri. Experiența in web developement, web hosting, aplicații diverse și magazine online dezoltate, au contribuit la înțelegerea importanței securității datelor. Oferirea serviciilor de securitate a informațiilor și protecția datelor către clienții noștri a fost un pas firesc.
Astfel, din 2016 am început să creem frameworkuri personalizate, care sa se adapteze nevoilor clienților existenți.

Oferim cu profesionalism serviciile noastre

Integrează-ne în echipa ta, de fapt. Pentru că așa putem să întelegem care sunt cu adevarat problemele cu care te confrunți.

Implementare cerințe GDPR

Regulamentul 679/2016 a impus entităților juridice respectarea drepturilor la protectia datelor a persoanelor juridice. Noi te ajutam sa implementezi solicitarile obligatorii pentru a nu evista riscurile amenzilor pentru lipsa de conformitate.

Audit de conformitate cu cerințe impuse de GDPR

Auditul se desfasoara online, prin metoda chestionarii, dar si la fata locului, prin metoda observarii de catre auditor a modului in care masurile tehnice si organizatorie, obligatorii, sunt imoplementate si respectate de catre angajati si/sau furnizori. In urma auditului se genereaza un raport pentru persoanele direct interesate, dar si pentru departamentele care sunt implicate.

Managementul Securitatii Informatiei

Audit Extern Securitatea Informatiei, Audit Securitate Cibernetica, Simulari Brese de Securitate, Cursuri Securitate Cibernetica pentru angajati, Plan Continuitatea Afacerii, plan De recuperare in caz de dezastru.
Politici si proceduri – urmarirea implementarilor in cadrul companiei.

Web Developement | Grafic design

Dezvoltare situri de prezentare și elemente de grafică necesare identitătii de brand.
Online reputation management.

Adriana Ceaușescu

Managing Partner

George Adamescu

Developer

Darius Craciunu

Grafic Designer